duminică, 10 iunie 2012

MIRACOLUL VINDECARII ALIMENTAR

Prima concluzie este ca nu germenii sint cei care constituie cauza principala a bolii,cred mai degraba ca boala este cauzata de o intoxicatie care provoaca o deteriorare a celulelor,lasind astfel cale deschisa proliferari si agresivitatii germenilor.
 A doua concluzie este ca, aproape in toate cazurile,intrebuintarea medicamentelor pentru tratarea pacientilor este daunatoare.Medicamentele provoaca adesea efecte secundare deloc de neglijat,iar uneori pot fi sursa unor noi boli.Benficile indoielnice pe care le ofera pacientilor sint,in cel mai bun caz,temporare. Cantitatea de medicamente noi care sint oferite pe piata continua sa creasca dar medicului ii este tot mai greu sa discearna pericolul pe care aceste medicamente il pot reprezenta prin efectele lor secundare.
 Cea de-a treia concluzie este ca boala poate vindecata prin folosirea rationala a unei alimentatii corecte.Aceasta afirmatie poate sa para simplista dar am ajuns la ea dupa studierea intensiva a unui subiect de mare complexitate:Chimia coloidala si endocrina.
 A trai datorita medicinei inseamna a trai intr-un mod oribil.Carl Linnaeus(1707-1778)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu